VatanMed

O nama

Turski kvalitet, svetski standard!

VatanMed, grupacija specijaliziranih klinika i ordinacija u području transplantacije kose, brade, brkova i obrva, kao i estetske kirurgije i stomatologije, osnovana je 2007. godine u Istanbulu. Od tada se brzo razvijala i proširila svoje poslovanje u 12 zemalja (15 klinika) širom svijeta. Tijekom 17 godina rada, VatanMed je stekao povjerenje više od 50.000 zadovoljnih pacijenata iz cijelog svijeta. Klinika će uskoro biti otvorena i u Hrvatskoj odakle dolaze stotine zadovoljnih VatanMed klijenata.

Ordinacija

U ugodno uređenom prostoru posjedujemo najmoderniju medicinsku opremu i potpuno opremljene kirurške sale. Možemo se pohvaliti stručnim liječničkim timom i ljubaznim osobljem.

Radimo po najnovijim metodama i u skladu s međunarodnim standardima. Konstantno pratimo inovacije i usavršavamo se s ciljem da našim pacijentima ponudimo samo najbolja rješenja u borbi protiv ćelavosti i estetskih problema.

Naše rezultate garantiramo pisanim jamstvom, koje pacijenti dobiju nakon završene intervencije transplantacije kose.

17 godina tradicije u 12 zemalja svijeta

Ponosni smo što možemo pružiti naše korporativno iskustvo i znanje stručnog osoblja. VatanMed grupacija posluje od 2007. godine u 12 zemalja svijeta (15 klinika), radeći po svjetskim standardima i konstantno prateći inovacije. Prioritet ordinacije VatanMed je zadovoljstvo pacijenata.

BESPLATNE KONSULTACIJE

Popunite kontakt formu i brzo ćemo vam se javiti!  

VatanMed garantuje privatnost i zaštitu unetih ličnih podataka.